Kundvagnen

Betalning

Betalning

Alla priser på hemsidan anges i SEK och är inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att justera priserna på bäddsofforna närsomhelst. Hör av dig till oss om du är företagskund och vill ha en prislista med priser utan moms och våra mängdrabatter på bäddsoffor.

Vi använder Klarna Checkout som betalningsplattform och det innebär att du kan betala med kort, via banköverföring, mot faktura eller uppdelat. Alla betalningsalternativ är helt säkra och vi sparar ingen information.

Faktura

Vid köp av bäddsoffa mot faktura behöver du inte ange några kortuppgifter och du betalar inom 14 dagar efter det att du mottagit fakturan.

Delbetalning

Vid delbetalning av bäddsoffa delas betalningen upp på 12 till 36 månader och du gör en inbetalning i månaden. Den effektiva årsräntan inklusive avgifter för avisering är för närvarande 29,22 %. Klarna gör en automatisk kreditkontroll när du anger delbetalning som betalningsalternativ i butiken. Du ser direkt om metoden godkänns, om inte kan du fortsätta genom att välja att betala för soffan på annat sätt.